استاکر های برقی را بسته به کاربرد و شرایط کاری به دسته های مختلفی تقسیم بندی نمود.
در حالت ظاهری استاکرها را می توان به دو نوع استاکر برقی سکودار که مجهز به پلت فرم یا سکوی مخصوص ایستادن اپراتور به همراه گارد محافظ بوده که مخصوص عملیات تخلیه و بارگیری سنگین می باشد و استاکر برقی بدون سکو که اپراتور بایستی برای هدایت این نوع استاکر بصورت پیاده در کنار استاکر حرکت نماید.
در صورت داشتن مهارت توسط اپراتور، سرعت عمل استاکرهای برقی از لیفتراک بیشتر بوده و در مکانهایی که لیفتراک به لحاظ ابعاد و اندازه قابلیت مانور ندارد به راحتی حرکت کرده و زمان جابجایی و چیدمان کالا در انبار را به شدت کاهش می یابد. استاکر برقیی را با نام های دیگری چون پالت بر برقی ، لیفتراک برقی ، استاکر شارژی نیز می شناسند. دکل استاکر برقی معمولا بین 3 الی 5.5 مار می باشد که بسته به ارتفاع می تواند بصورت دو کشو و سه کشو طراحی شود.
استاکر های برقی برای کارهای سبک و انتقال بار در سطح افقی طراحی شده اند . طراحی جمع و جور و مانور پذیری آن، این نوع استاکر ها را مناسب برای استفاده در طیف گسترده ای از کارها، مانند استفاده در مغازه ها و اصناف و شرکت هایی که نسبت به آلایندگی های محیطی حساس می باشند معمولا از استاکرها جهت جابه جایی کالای خود استفاده می نمایند که از جمله آنها می توان به سردخانه ها ، شرکت های تولید دارو ، شرکت های تولیدی مواد غذایی اشاره کرد.
- قیمت مناسب تر در مقایسه با لیفتراک
- طراحی بسیار ساده و کاربردی
- هزینه تعمیرات و نگهداری بسیار پایین
- مانورپذیری بالا در محیط هایی با فضا محدود
- استاکرهای برقی تمام اتوماتیک و بدون استفاده از نیروی دست عملیات خود را با کمک جوستیک تعبیه شده در آن انجام می دهند که این امر باعث افزایش راندمان کار میگردد.
- نیروی محرکه استاکر برقی، باطری اسیدی سربی قابل شارژ آن است و در هر بار شارژ، یک شیفت کامل کاری را می تواند پشتیبانی کند.
- استفاده از این نوع تجهیزات، از آلودگی هوای محیط کار جلوگیری به عمل میآورد.
- سیستم ترمز استاکرهای برقی از نوع الکترومگنتیک می باشد که می تواند دستگاه را سریع، آسان و با امنیت بالا متوقف می کند.
- بیشتر استاکرها دارای شارژر سرخود می باشند که در داخل محفظه استاکر جاسازی شده است و به راحتی و بدون استفاده از وسیله مجزای دیگری می تواند به برق شهر متصل و باطری آن شارژ شود.
مواردی که در هنگام خرید استاکر بایستی به آن توجه داشت :
- تناژ کالا
- کف سالن و با انبار خریدار
- نوع پالت مورد استفاده خریدار
- مدت زمان به کارگیری استاکر در طول 24 ساعت
- ارتفاع بارگیری مورد نیاز
- کیفیت ساخت استاکر
- گارانتی و خدمات پس از فروش شرکت تولید کننده
هایپرصنعت تبریز بعنوان وارد کننده و تامین کننده انواع استاکر و تجهیزات انبارداری در ایران مفتخر است به اطلاع برساند در راستای گسترش فعالیتهای خود و پاسخگویی به نیاز مشتریان، واردات و فـروش از محل موجودی انواع استاکر برقی از تناژ 1 الی 2 تن را در دستور کار قرار داده و همچنین قادر به پذیرش سفارش مدل های خاص مورد نظر مشتریان محترم با شرایط ویژه نیز می باشد. این استاکر ها با بالاترین کیفیت در دو نوع سکودار و بدون سکو با ضمانت و گارانتی فروش شرکتی عرضه و در اختیار مشتریان قرار می گیرد.
برای کسب اطلاعات بیشتر، مشاوره خرید، ارسال کاتالوگ، درخواست مشخصات فنی ، پیش فاکتور و… در رابطه با فروش انواع استاکر برقی و تامین قطعات این نوع تجهیزات و همچنین تعمیر انواع استاکر برقی می توانید کارشناسان مجموعه تماس حاصل فرمایید.